Alithia FM

Ο ΥΕΘΑ Π. Καμμένος ανασυστήνει το Eνιαίο Aμυντικό Δόγμα - «Ένα αμυντικό τόξο Θράκη-Αιγαίο-Κύπρος » ΒΟΥΛΗ 9-2-2015

Email

Ο ΥΕΘΑ Π. Καμμένος ανασυστήνει το Eνιαίο Aμυντικό Δόγμα - «Ένα αμυντικό τόξο Θράκη-Αιγαίο-Κύπρος» !!!!!!!!!!!!!!!! ΒΟΥΛΗ 9-2-2015
'' Θυμίζω ότι σε αυτή την Αίθουσα πριν πολλά χρόνια ακούστηκε το περίφημο «Εθνικό τόξο», το τόξο Θράκη-Αιγαίο-Κύπρος που περιέγραψε πολύ σωστά ο Μιχάλης Χαραλαμπίδης.Ξεκινώ απ΄αυτούς που φυλάνε Θερμοπύλες και φροντίζουν για την εθνική κυριαρχία και την εθνική αξιοπρέπειά μας στον Έβρο, στα νησιά, σε όλη την Ελλάδα.

Είμαι αισιόδοξος για το μέλλον των Ενόπλων μας Δυνάμεων εμπιστευόμενος την αξιοσύνη της ηγεσίας, τον επαγγελματισμό και τις ικανότητες των στελεχών, των στρατευσίμων και του πολιτικού προσωπικού. Με συνέπεια και συνέχεια θα κάνουμε το καλύτερο για τη χώρα και την άμυνά μας. Επιθυμώ για άλλη μια φορά να σας καλέσω στη βάση του κοινού μας σκοπού που δεν είναι άλλος από το να υπηρετηθεί το δημόσιο και το κοινωνικό συμφέρον, τα συμφέροντα άμυνας και ασφάλειας των Ελλήνων και να είμαστε όλοι μαζί.

Η επιθετικότητα και η αστάθεια που επικρατεί επιβάλλει να έχουμε την προσοχή μας τεταμένη, την ετοιμότητά μας στο μέγιστο βαθμό και σαφώς να είμαστε επιφυλακτικοί !!!!!!!!!!!!!!
Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, σας καλώ όλες και όλους σε μία κοινή προσπάθεια, προκειμένου να ξαναζωντανέψουμε την Εθνική αυτοπεποίθηση και ελπίδα και με τη βοήθεια του Θεού να βάλουμε τη χώρα σε τροχιά ανόδου.''

< Προηγούμενα Επόμενα >

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΑΛΗΘΕΙΑ FM !!

πό αύτ τό παράθυρο θά νημερώνεστε τακτικά μέ π΄εύθείας ναμεταδόσεις καί πίκαιρα βίντεο !!

δείτε ζωντανά

ΤΩΡΑ Ο ΑΛΗΘΕΙΑ FM ΚΑΙ ΣΤΟ
FACE BOOK.
ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΞΕΡΕΥΝΕΙΣΤΕ.
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΒΙΝΤΕΟ –ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΑΛΛΑ.
ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΣΩΣΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.
Η ΚΑΛΥΜΝΟΣ ΜΑΣ ΣΗΜΕΙΟΝ ΑΝΑΦΟΡΑΣ!!!

JOIN US ON FACEBOOK FOR DAILY UPDATES AND MORE

Alithiafm Rs

Προωθήστε κι εσείς τη σελίδα σας

Τελευταία Νέα - Ιστορικό