Alithia FM

ΣΕ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ΟΙ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΓΙΑ " ΘΕΡΜΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ" ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ - Σχεδιάζουν ενισχυμένο "Πυρπολητή" !!!!!!!!!! 24-10-2014

Email

ΣΕ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ΟΙ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΓΙΑ " ΘΕΡΜΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ" ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ - Σχεδιάζουν ενισχυμένο "Πυρπολητή" !!!!!!!!!! 24-10-2014
Δεκαεπτά μονάδες του Στόλου, το υποβρύχιο «Παπανικολής», δεκάδες μαχητικά αεροσκάφη, επιθετικά και μεταφορικά ελικόπτερα και ειδικές δυνάμεις θα συμμετάσχουν σε άσκηση «Πυρπολητής» καί θα συνοδεύει ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Αβραμόπουλος.
Η άσκηση θα διεξαχθεί στον Αργοσαρωνικό και το σενάριο της θα αφορά σε αντιμετώπιση «εχθρικής απειλής». Αερομεταφερόμενες δυνάμεις θα κληθούν να ανακαταλάβουν εθνικό έδαφος με την υποστήριξη από αέρα και θάλασσα.
Στο πλαίσιο αυτό θα πετάξουν μαχητικά αεροσκάφη τόσο από την αεροπορική βάση της Τανάγρας όσο και από τη Λάρισα, το Ναυτικό θα συμμετάσχει συνολικά με 17 πλοία (φρεγάτες, ΤΠΚ και κανονιοφόρους), ένα υποβρύχιο και τέσσερα ελικόπτερα, ενώ ο Στρατός θα συνδράμει με μεταφορικά και επιθετικά ελικόπτερα. Θα υπάρξει ενεργοποίηση της 13ης Διοίκησης Ειδικών Επιχειρήσεων.
Ο «Πυρπολητής», θα διεξαχθεί στις 30 Οκτωβρίου στην χώρα μας και την ώρα που οι τουρκικές προκλήσεις βρίσκονται σε έξαρση κυρίως στην Κύπρο, με βάναυση παραβίαση των κυριαρχικών δικαιωμάτων εντός της Κυπριακής ΑΟΖ, αλλά και στο Αιγαίο.
Οι Ένοπλες Δυνάμεις ωστόσο με την άσκηση αυτή που έχουν προγραμματίσει εδώ και ημέρες θέλουν να στείλουν και ένα μήνυμα στην Τουρκία που κάνει «τσαμπουκάδες» στο Αιγαίο και στην Κύπρο. Στάση και συμπεριφορά η οποία θα εντείνεται όσο τα τρυπάνια στην Κυπριακή ΑΟΖ βυθίζονται όλο και πιο βαθιά πλησιάζοντας στην εξόρυξη του φυσικού αερίου.
Ανώτατες στρατιωτικές πηγές του Πενταγώνου ανέφεραν ωστόσο πώς οι Ένοπλες Δυνάμεις έχουν λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την αντιμετώπιση της τουρκικής προκλητικότητας. Πιθανόν σε αυτά να εντάσσεται η άσκηση «Αετός» που διεξήχθη πρόσφατα, όπως και άλλες που θα ακολουθήσουν…

< Προηγούμενα Επόμενα >

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΑΛΗΘΕΙΑ FM !!

πό αύτ τό παράθυρο θά νημερώνεστε τακτικά μέ π΄εύθείας ναμεταδόσεις καί πίκαιρα βίντεο !!

δείτε ζωντανά

ΤΩΡΑ Ο ΑΛΗΘΕΙΑ FM ΚΑΙ ΣΤΟ
FACE BOOK.
ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΞΕΡΕΥΝΕΙΣΤΕ.
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΒΙΝΤΕΟ –ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΑΛΛΑ.
ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΣΩΣΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.
Η ΚΑΛΥΜΝΟΣ ΜΑΣ ΣΗΜΕΙΟΝ ΑΝΑΦΟΡΑΣ!!!

JOIN US ON FACEBOOK FOR DAILY UPDATES AND MORE

Alithiafm Rs

Προωθήστε κι εσείς τη σελίδα σας

Τελευταία Νέα - Ιστορικό