Alithia FM

Η ΠΡΩΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΚΙΝΗΣΗ ΜΙΑΣ ΠΙΟ ΑΜΕΣΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ !!!! ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ-ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ''ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ'' !! Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΡΑΨΑΣ ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ !!!! ΨΗΦΙΣΤΕ !!!!!!

Email

ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΤΕ ΕΔΩ  !!!!!!!

(ΣΤΟ ΔΕΞΙ ΑΝΩ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ )

http://www.noiazomai.net/grapsas.html

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

Η ΠΡΩΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΚΙΝΗΣΗ ΜΙΑΣ ΠΙΟ ΑΜΕΣΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ-ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΄΄ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ΄΄

O ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΡΑΨΑΣ

ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Το σκεπτικό

Ο Πρόεδρος Δημοκρατίας είναι βάση του Συντάγματος o Αρχηγός των Ενόπλων Δυνάμεων… (άρθρο 45)

Το θέμα της διαδοχής του Κάρολου Παπούλια έχει ως γνωστόν ανοίξει από τις αρχές

ακόμη της χρονιάς,τόσο με δηλώσεις τότε του Πρωθυπουργού, όσο και με σχετικά

υπονοούμενα του ίδιου του κ. Παπούλια, που κατ’ ουσίαν αποχαιρέτησε το προσωπικό της

Προεδρίας, καθώς η θητεία του λήγει τον Μάρτιο του 2015.

Τώρα πλέον,μετά και τα αποτελέσματα των Ευρωεκλογών και τις σχετικές δηλώσεις

των Κομμάτων,οι Εθνικές Εκλογές φαίνονται να είναι αναπόφευκτες για τον Φεβρουάριο του 2015, καθώς η Βουλή δεν θα μπορέσει να εκλέξει Πρόεδρο Δημοκρατίας.

Είναι μάλιστα πιθανόν οι Εθνικές Εκλογές να πραγματοποιηθούν ακόμη και φέτος το Φθινόπωρο

και σε μια τέτοια περίπτωση ενδέχεται ο κ. Παπούλιας να διευκολύνει τις εξελίξεις «εάν ο φούρναρης δεν έχει ξύλα», οπότε μπορεί και να έχουμε νέο Πρόεδρο Δημοκρατίας ακόμη και εντός του 2014...

Σε κάθε περίπτωση το θέμα έχει ανοίξει και γι’ αυτό το ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ λαμβάνει εγκαίρως

την πρωτοβουλία να προτείνει και να επιδιώξει με την στήριξη του ελληνικού λαού και

της Ομογένειας, την Εκλογή ως Νέου Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας, του

δοκιμασμένου, εντίμου, ακέραιου, ευσεβή, ικανού και φιλόπατρη Στρατηγού ε.α.Δημήτρη Γράψα, πρώην Αρχηγού ΓΕΕΘΑ!

Η Ελλάδα σε σίγουρα χέρια

Έτσι θα είναι η πρώτη φορά στην Ιστορία, που θα προταθεί και θα εκλεγεί ένας Πρόεδρος

Δημοκρατίας κατ’ ουσίαν απ’ευθείας από τη θέληση του λαού !

Μακριά από κομματικές ίντριγκες,δολοπλοκίες και σκοπιμότητες, ώστε τα χέρια του να είναι ελεύθερα

Από πολιτικές εξαρτήσεις, για να υπερασπιστεί σθεναρά τα συμφέροντα του λαού και του έθνους,

σταματώντας αντισυνταγματικές ενέργειες που οδηγούν σε φτώχεια,εξαθλίωση και υποταγή τους Έλληνες και την Πατρίδα, αλλά να σταματήσει και εκποιήσεις τυχόν στρατηγικών και νευραλγικών ελληνικών επιχειρήσεων,συστημάτων και φορέων, που πιθανόν να έχουν σχέση με την κοινωνική, ενεργειακή και Εθνική ασφάλεια! Το Σύνταγμα του δίνει τέτοιες δυνατότητες (άρθρο 42) !

Ένας Πρόεδρος που μπορεί να εξασφαλίσει την κρίσιμη εθνική ενότητα,ομόνοια και ομοψυχία, να υπερασπιστεί τα εθνικά θέματα,να γνωρίζει ακόμη και τον τελευταίο βράχο της Ελλάδας, να ξέρει την αξία της Εθνικής Παιδείας και Άμυνας στην πράξη, τα σεβάσματα της Ελληνοσύνης!

Ένας Πρόεδρος που μπορεί ο λαός να του έχει εμπιστοσύνη !

Και έχει κερδίσει ήδη αυτή την εμπιστοσύνη, με το έμπρακτο ενδιαφέρον του για τις εσχατιές της Ελλάδας και τη θωράκιση των απόμακρων νησίδων και βραχονησίδων που εξασφαλίζουν εθνικό χώρο, εξαμίλια, υφαλοκρηπίδα και ΑΟΖ και στηρίζουν τα σύνορα και την οικονομική ζωή των ακριτών και της χώρας!

Ένας Πρόεδρος που μπορεί να λέει «ΟΧΙ» και «να τρέμει η γη»,όταν παίζονται τα Εθνικά συμφέροντα, όπως είπε και έπραξε ως Α/ΓΕΕΘΑ, με την έξοδο του ερευνητικού σκάφους «Μαλένε Όστερβολντ»

Για λογαριασμό της Τουρκίας, τον Νοέμβριο του 2008, εντός της ελληνικής υφαλοκρηπίδας και ΑΟΖ, το οποίο απείλησε με άμεση βύθιση,υποχρεώνοντας τον Νορβηγό κυβερνήτη του να το πάρει και να εξαφανιστεί κυριολεκτικά!

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είναι αρχηγός των Ενόπλων Δυνάμεων της Χώρας, που τη διοίκησή τους ασκεί η Κυβέρνηση, όπως ο νόμος ορίζει. Απονέμει επίσης τους βαθμούς σε όσους υπηρετούν σ' αυτές, όπως νόμος ορίζει. Ένας Πρόεδρος που αγαπά και σέβεται την Πίστη μας, τον Χριστό και την Υπεραγία Θεοτόκο !!!!Ένας Πρόεδρος που έχει τον σεβασμό στρατού και λαού, για τα δύσκολα και κρίσιμα που έρχονται. Για όλα αυτά που προείδε ο Γέροντας Παΐσιος, του οποίου η αγιοκατάταξη ετοιμάζεται ήδη και μπορεί να είναι η πρώτη μεγάλη έκπληξη του 2014, καθώς φέτος συμπληρώνονται 20 χρόνια από την κοίμησή του…Ένας Πρόεδρος που θα είναι ο ιδανικός φύση και θέση Αρχηγός των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας, σε αποφασιστικές ώρες, όπως προβλέπει το Σύνταγμα στο άρθρο 45! Ένας Πρόεδρος που αξίζει να έχει μιαν Ελλάδα, που δεν υποτάσσεται, που δεν παραδίδεται, που δεν το βάζει κάτω, αλλά συνεχίζει, ελπίζει και προχωρά με τη βοήθεια του Θεού νικηφόρα και ανατρεπτικά στην Ιστορία!Μιαν Ελλάδα που πρέπει να βρίσκεται πλέον σε σίγουρα χέρια!

Ψηφίζουμε – Υποστηρίζουμε

Η πρωτοβουλία του ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ μπορεί να υποστηριχτεί από προσωπικότητες, Συλλόγους,Φορείς, ΜΜΕ, Ιστοσελίδες, Μπλογκς (με την προϋπόθεση ότι δεν έχουν σχέση με τον κομματικό μηχανισμό της Χ. Αυγής) αλλά και από όλους τους Έλληνες σε Ελλάδα και Ομογένεια που μπορούν να την ΨΗΦΙΣΟΥΝ και να την διαδώσουν! Πιστεύουμε πως όλοι μαζί μπορούμε να αλλάξουμε τα πράγματα! Μπορούμε να ξαναφτιάξουμε την Ελλάδα μας, που ενώ έχει έναν υπέροχο λαό, στερείται αγνών,φωτισμένων και ψυχωμένων ηγετών! Ο Στρατηγός Δημήτρης Γράψας, είναι ένας τέτοιος ηγέτης! Και με τον Γράψα, μπορούμε να γράψουμε ξανά Ιστορία! Μπορούμε, με την καθολική υποστήριξη της πρότασης από την συντριπτική πλειοψηφία του Ελληνισμού, να υποχρεώσουμε τα Κόμματα και τους Βουλευτές, που εξαρτώνται από την ψήφο αυτού του ίδιου λαού, να την υιοθετήσουν και να την πράξουν! Και σε κάθε περίπτωση, θα είναι η πρώτη μεγάλη κίνηση μιας πιο άμεσης Δημοκρατίας! Η πρώτη μεγάλη, ενωτική, πανελλαδική και πανομογενειακή Πρωτοβουλία να απεξαρτηθούμε από τον μικρόκοσμο των κομμάτων και να συγκροτήσουμε έναν νέο πολιτικό, καθαρό, ενωτικό, δημοκρατικό και δυναμικό εθνικό πόλο, που θα ενώνει και θα δυναμώνει τους Έλληνες και την Ελλάδα!

Γιατί η Ελλάδα δεν είναι Μνημόνιο!!!!! ΕΙΝΑΙ ΜΝΗΜΗ !!!!!

Ας τη ζωντανέψουμε !!!!

Μπορούμε !!!!!

< Προηγούμενα Επόμενα >

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΑΛΗΘΕΙΑ FM !!

πό αύτ τό παράθυρο θά νημερώνεστε τακτικά μέ π΄εύθείας ναμεταδόσεις καί πίκαιρα βίντεο !!

δείτε ζωντανά

ΤΩΡΑ Ο ΑΛΗΘΕΙΑ FM ΚΑΙ ΣΤΟ
FACE BOOK.
ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΞΕΡΕΥΝΕΙΣΤΕ.
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΒΙΝΤΕΟ –ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΑΛΛΑ.
ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΣΩΣΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.
Η ΚΑΛΥΜΝΟΣ ΜΑΣ ΣΗΜΕΙΟΝ ΑΝΑΦΟΡΑΣ!!!

JOIN US ON FACEBOOK FOR DAILY UPDATES AND MORE

Alithiafm Rs

Προωθήστε κι εσείς τη σελίδα σας

Τελευταία Νέα - Ιστορικό