Alithia FM

ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΣΕΒ.ΜΗΤΡ.ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ κ.κ.ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΜΝΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 18/9/2016 !!!!

Email

Η ΣΧΟΛΗ ΓΟΝΕΩΝ της Ι.Μητροπόλεως Καλύμνου-Λέρου-Αστυπαλαίας ξεκινά, σύν Θεώ, τόν νέο κύκλο ομιλιών μέ πρώτο εκλεκτό καλεσμένο τόν δυναμικό καί πολύ γνωστό Μητροπολίτη Μεσογαίας καί Λαυρεωτικής κ.κ. Νικόλαο (πρώην πυρηνικό επιστήμονα) .
ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΟΜΙΛΙΑΣ : '' Η Οικογένεια ως εργαστήρι Αγιότητος''.
Η ομιλία θά γίνει στήν αίθουσα διαλέξεων στό πρώην Ορφανοτροφείον Θηλέων-Τράπεζα Αγάπης αυτή τήν Κυριακή 18/9/2016 στίς 6μμ.Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΟΛΩΝ,ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΓΟΝΕΩΝ, ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ !!!!


Σπούδασε Φυσική στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης με άριστα 10. Μετά την συμπλήρωση των στρατιωτικών του υποχρεώσεων, συνέχισε με σπουδές Αστροφυσικής (4 έτη) στο Harvard και (5ετη) Μηχανολογία στοM.I.T. και με Διδακτορικό (Η.Π.Α.), όπου και έλαβε μεταπτυχιακούς τίτλους (Master) και διδακτορικα (Ph.D- DSC) Έχει Διδακτορικα Ιατρικής και Μαθηματικών και Αστρονομίας. Εργάστηκε ως ερευνητής και επιστημονικός συνεργάτης στο Αγγειολογικό εργαστήριο του New England Deaconess Hospital (Η.Π.Α.) με Μεταπτυχιακό Αγγειολογίας. Παράλληλα διετέλεσε επιστημονικός συνεργάτης της Διαστημικής Εταιρείας των Ηνωμένων Πολιτείων (NASA) και της εταιρείας Arthur D. Little όπου έλαβε master με Άριστα. Δίδαξε στα Πανεπιστήμια του Harvard και του M.I.T., στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Κρήτης και στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών. Με Διπλώματα master και PhD ( Διδακτορικά ) . Σπούδασε Θεολογία στην Θεολογική Σχολή του Τιμίου Σταυρού στη Βοστώνη των Ηνωμένων Πολιτειών και master, PhD Φιλοσοφίας, Ιστορίας και Αρχαιολογίας Βυζαντινών και ανακηρύχθηκε διδάκτορας της Θεολογικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

< Προηγούμενα Επόμενα >

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΑΛΗΘΕΙΑ FM !!

πό αύτ τό παράθυρο θά νημερώνεστε τακτικά μέ π΄εύθείας ναμεταδόσεις καί πίκαιρα βίντεο !!

δείτε ζωντανά

ΤΩΡΑ Ο ΑΛΗΘΕΙΑ FM ΚΑΙ ΣΤΟ
FACE BOOK.
ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΞΕΡΕΥΝΕΙΣΤΕ.
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΒΙΝΤΕΟ –ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΑΛΛΑ.
ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΣΩΣΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.
Η ΚΑΛΥΜΝΟΣ ΜΑΣ ΣΗΜΕΙΟΝ ΑΝΑΦΟΡΑΣ!!!

JOIN US ON FACEBOOK FOR DAILY UPDATES AND MORE

Alithiafm Rs

Προωθήστε κι εσείς τη σελίδα σας

Τελευταία Νέα - Ιστορικό