Alithia FM

EKTAKTO: Ρωσικό αντιτορπιλικό άνοιξε πύρ κατά του Τουρκικού κατασκοπευτικού σκάφους "Gechitsiler Balik Chilik" στο Β.Αιγαίο !!!! 13-12-2015

Email

EKTAKTO: Ρωσικό αντιτορπιλικό άνοιξε πύρ κατά του Τουρκικού κατασκοπευτικού σκάφους "Gechitsiler Balik Chilik" στο Β.Αιγαίο !!!! 13-12-2015
To Ρωσικό αντιτορπιλικό Smetlivy περιπολώντας στο Βόρειο Αιγαίο και πιο συγκεκριμένα 22 χλμ. από την Λήμνο, έβαλε πραγματικά πυρά κατά Τουρκικού κατασκοπευτικού σκάφους το οποίο πλησίασε απειλητικά το Ρωσικό πολεμικό και παρά τις προειδοποιήσεις αυτό ακολουθούσε πορεία σύγκρουσης.
Το πλήρωμα του Α/Τ, σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε το Ρωσικό υπουργείο Αμυνας πριν λίγο, εντόπισε το Τουρκικό σκάφος σε απόσταση περίπου ενός χιλιομέτρου να έχει λάβει μετωπική πορεία κατά του Ρωσικού αντιτορπιλικού λίγα λεπτά μετά τις 09.00 σήμερα.
Ο Τούρκος κυβερντήτης δεν ανταποκρίθηκε στην προσπάθεια επικοινωνίας ούτε στις φωτοβολίδες, έτσι, όταν τα δύο πλοία βρέθηκαν σε απόσταση 600 μ., οι Ρώσοι έριξαν προειδοποιητικά πυρά, με βαρέα πολυβόλα τα οποία πυρά κτύπησαν το σκάφος σε ορισμένα σημεία, αλλά οι περισότερες βολές επίτηδες ερρίφθησαν μέσα στην θάλασσα. Το συμβάν έλαβε χώρα εντός της Ελληνικής υφαλοκρηπίδας και του χώρου έρευνας και διάσωσης.

< Προηγούμενα Επόμενα >

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΑΛΗΘΕΙΑ FM !!

πό αύτ τό παράθυρο θά νημερώνεστε τακτικά μέ π΄εύθείας ναμεταδόσεις καί πίκαιρα βίντεο !!

δείτε ζωντανά

ΤΩΡΑ Ο ΑΛΗΘΕΙΑ FM ΚΑΙ ΣΤΟ
FACE BOOK.
ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΞΕΡΕΥΝΕΙΣΤΕ.
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΒΙΝΤΕΟ –ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΑΛΛΑ.
ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΣΩΣΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.
Η ΚΑΛΥΜΝΟΣ ΜΑΣ ΣΗΜΕΙΟΝ ΑΝΑΦΟΡΑΣ!!!

JOIN US ON FACEBOOK FOR DAILY UPDATES AND MORE

Alithiafm Rs

Προωθήστε κι εσείς τη σελίδα σας

Τελευταία Νέα - Ιστορικό