Alithia FM

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ κ. ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟ ΑΧΜΑΝΤ ΕΛΝΤΙΝ, ΔΙΠΩΜΑΤΟΥΧΟΥ ΤΗΣ ΙΣΛΑΜΙΚΗΣ.....Να είστε δε βέβαιος ότι η τελική νίκη ανήκει στο Χριστό....

Email

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ κ. ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟ ΑΧΜΑΝΤ ΕΛΝΤΙΝ, ΔΙΠΩΜΑΤΟΥΧΟΥ ΤΗΣ ΙΣΛΑΜΙΚΗΣ.....Να είστε δε βέβαιος ότι η τελική νίκη ανήκει στο Χριστό και την Εκκλησία Του και όχι στο Ισλάμ, στο φως και στην αλήθεια του Ευαγγελίου και όχι στο σκότος και στην πλάνη του Κορανίου, στην σαρκωμένη Αγάπη και όχι στην βαρβαρότητα και την απανθρωπιά.
-Η παιδοφιλία του «ψευδοπροφήτη» Μωάμεθ !!!!!!
Τελειώνουμε με τον πλέον εξωφρενικό ισχυρισμό σας: με την δικαιολόγηση της παιδοφιλίας του «προφήτη» σας και των ανδρών μουσουλμάνων!
Με απίστευτα επιχειρήματα θέλετε να δικαιολογήσετε την επιθυμία του Μωάμεθ για την 7χρονη Άισα και την συνουσία μαζί της στα εννέα της χρόνια!
Έχετε το θράσος μάλιστα να παραθέτετε και μουσουλμανική «μαρτυρία», ότι δεν έκανε κάτι κακό:
«Όταν η κοπέλα φτάνει στην ηλικία των εννέα τότε (παύει να είναι κοπέλα και) είναι γυναίκα» .
Υποστηρίζετε πέρα από κάθε σοβαρότητα, ότι η εμφάνιση της εμμήνου ρύσεως στα κορίτσια, τα καθιστά γυναίκες και ως εκ τούτου μπορούν να έχουν σεξουαλικές σχέσεις με άνδρες και να κυοφορούν!
Μόνο που δεν συμφωνεί μαζί σας η ιατρική επιστήμη, η οποία θεωρεί λίαν επικίνδυνη την πρόωρη σεξουαλικότητα και εγκληματική την κυοφορία της.
Κι αυτό διότι εγκυμονεί σοβαρότατους κινδύνους για την ίδια τη ζωή του κοριτσιού, καθότι δεν έχει διαμορφωθεί ακόμα το σώμα της για τη μητρότητα!
Παρ’ όλα αυτά έρχεται το «ιερό» σας βιβλίο και η μουσουλμανική παράδοση να «καπελώσει» την επιστήμη της ιατρικής, προκειμένου να ικανοποιήσει τις σεξουαλικές διαστροφές των μουσουλμάνων ανδρών!
Εμείς κ. Ελντίν δεινοπαθήσαμε και από αυτό το διεστραμμένο πάθος της θρησκείας σας. Στην μαύρη τουρκοκρατία οι «εκλεκτοί του Αλλάχ» τύραννοί μας, άρπαζαν τα μικρά κορίτσια μας και τα έκλειναν στα δαιμονικά χαρέμια τους για να βιάζουν τα άγουρα σώματά τους και τις αθώες ψυχούλες τους!
Κλείνοντας τη σύντομη αναφορά μας στα κείμενά σας, επισημαίνουμε και πάλι, ότι εμείς οι Ορθόδοξοι Έλληνες γνωρίσαμε πάνω στην πράξη και όχι θεωρητικά, τι εστί Ισλάμ και δεν μπορούμε να ξεχάσουμε τα ανείπωτα δεινοπαθήματά μας.
Το Κοράνιο και τη διδασκαλία του την πληρώσαμε πολύ ακριβά σε μαρτύρια, σε αίμα και ανθρώπινες ζωές στα τετρακόσια χρόνια της σκλαβιάς μας στους μουσουλμάνους Τούρκους, με τις χιλιάδες των Νεομαρτύρων μας, οι οποίοι πέθαναν κατ’ επιταγή του Κορανίου!
Βιώσαμε τη «θεικότητα» της θρησκείας σας. Την αξιολογήσαμε και την απορρίπτουμε ασυζητητί.
Δεν μπορείτε να μας πείσετε με την πλαστή και παραπλανητική εικόνα περί του Ισλάμ την οποία μας δώσατε.
Το αν μπορέσαμε εμείς να σας πείσουμε για την αλήθεια του Ευαγγελίου δεν το γνωρίζουμε, το ευχόμεθα όμως από καρδίας!
Προς το παρόν βέβαια φαίνεται να προελαύνει το Ισλάμ και να διεισδύει όλο και περισσότερο στην Ευρώπη και στην πατρίδα μας, έτσι ώστε να καθίσταται ορατός και απτός ο κίνδυνος της επικρατήσεως ενός φασιστικού μουσουλμανικού ιμπεριαλισμού στην Ευρωπαική ήπειρο.
Αλλά να γνωρίζετε ότι ζεί Κύριος ο Θεός, ο αληθινός Τριαδικός Θεός, ο οποίος κατευθύνει την ιστορία της ανθρωπότητος και εν προκειμένω την πορεία του Ισλάμ.
Να είστε δε βέβαιος ότι η τελική νίκη ανήκει στο Χριστό και την Εκκλησία Του και όχι στο Ισλάμ, στο φως και στην αλήθεια του Ευαγγελίου και όχι στο σκότος και στην πλάνη του Κορανίου, στην σαρκωμένη Αγάπη και όχι στην βαρβαρότητα και την απανθρωπιά.
Μέχρι τότε εμείς οι Ορθόδοξοι Έλληνες απ’ αυτήν εδώ την γωνιά του πλανήτη, που λέγεται Ορθόδοξη Ελλάδα, δεν θα παύσουμε να προσευχόμαστε προς τον Κύριο των Δυνάμεων, τον Βασιλέα των Βασιλευόντων και Κύριο των Κυριευόντων:
«Ανάστα ο Θεός κρίνων την γην ότι Συ κατακληρονομήσεις εν πάσι τοις έθνεσιν» (Ψαλμ.81,8).
Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ
+ ο Πειραιώς ΣΕΡΑΦΕΙΜ
Υποσημείωση..Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιώς κ. Σεραφείμ πολύ συχνά ορθώνει το ανάστημά του έναντι οποιουδήποτε εναντιώνεται στην Εκκλησία η επιβουλεύεται τα δίκαια Αυτής και της Πατρίδος μας. Ο λόγος του πάντοτε βαθειά θεολογικός και συγχρόνως προδρομικός, πραγματικά χριστιανικός, πλήρης αγάπης και αληθείας!!!

< Προηγούμενα Επόμενα >

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΑΛΗΘΕΙΑ FM !!

πό αύτ τό παράθυρο θά νημερώνεστε τακτικά μέ π΄εύθείας ναμεταδόσεις καί πίκαιρα βίντεο !!

δείτε ζωντανά

ΤΩΡΑ Ο ΑΛΗΘΕΙΑ FM ΚΑΙ ΣΤΟ
FACE BOOK.
ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΞΕΡΕΥΝΕΙΣΤΕ.
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΒΙΝΤΕΟ –ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΑΛΛΑ.
ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΣΩΣΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.
Η ΚΑΛΥΜΝΟΣ ΜΑΣ ΣΗΜΕΙΟΝ ΑΝΑΦΟΡΑΣ!!!

JOIN US ON FACEBOOK FOR DAILY UPDATES AND MORE

Alithiafm Rs

Προωθήστε κι εσείς τη σελίδα σας

Τελευταία Νέα - Ιστορικό