Alithia FM

Αληθινός αγωνιστής ο Μητρ.Άνθιμος: Στο ΣτΕ προσφεύγει κατά της Σχολής Ισλαμισμού στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης 02/08/2014

Email

Αληθινός αγωνιστής ο Μητρ.Άνθιμος: Στο ΣτΕ προσφεύγει κατά της Σχολής Ισλαμισμού στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης 02/08/2014
Αποφασισμένος να παλέψει μέχρι το τέλος την υπόθεση της δημιουργίας τμήματος Ισλαμικών σπουδών, μέσα στη σχολή Θεολογίας του ΑΠΘ, είναι ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Άνθιμος.
Και του αξίζουν πραγματικά συγχαρητήρια και ευχαριστίες από τον Ελληνικό λαό, γιατί αν τελικά καταφέρει και αποτρέψει αυτήν την εφιαλτική κατά τα άλλα για την Ελλάδα προοπτική, θα οφείλεται αποκλειστικά στη δική του επιμονή, γενναιότητα και ανδρεία.
Την στιγμή μάλιστα που η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος εκκωφαντικά σιωπά. Ο κ.κ. Άνθιμος είναι ο μόνος (ελπίζουμε όχι και ο τελευταίος...) που, εν μέσω μάλιστα καλοκαιρινής ραστώνης, ενδιαφέρεται και αγωνίζεται για τα θέματα της εθνικής ασφάλειας και θρησκευτικής ελευθερίας στην πατρίδα μας...
Στο Συμβούλιο της Επικρατείας είναι διατεθειμένος να προσφύγει ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Άνθιμος, για το ζήτημα της λειτουργίας Τμήματος Ισλαμικών Σπουδών στη Θεολογική Σχολή του ΑΠΘ.
Με δηλώσεις του στον FOCUS 103,6 ο Μητροπολίτης τόνισε ότι μέσα σε μια σχολή Ορθόδοξης πίστης και παράδοσης είναι αδιανόητο να ενταχθεί η υπόθεση του Ισλάμ, το οποίο, εδώ και 40 χρόνια, «εμπαίζει το Ορθόδοξο Πατριαρχείο για την επαναλειτουργία της Θεολογικής Σχολής της Χάλκης».
« Η ουσία του προβλήματος είναι η διαφορά των δύο θρησκειών, οι οποίες δεν μπορούν επ’ ουδενί να συνυπάρξουν. Ένα Τμήμα Ισλαμικών Σπουδών θα μπορούσε να λειτουργήσει σε τμήματα Φιλολογίας ή στο τμήμα Παρευξείνιων χωρών του Πανεπιστημίου Θράκης. Εγώ θα προσφύγω για το θέμα στο ΣτΕ » ανέφερε χαρακτηριστικά.

< Προηγούμενα Επόμενα >

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΑΛΗΘΕΙΑ FM !!

πό αύτ τό παράθυρο θά νημερώνεστε τακτικά μέ π΄εύθείας ναμεταδόσεις καί πίκαιρα βίντεο !!

δείτε ζωντανά

ΤΩΡΑ Ο ΑΛΗΘΕΙΑ FM ΚΑΙ ΣΤΟ
FACE BOOK.
ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΞΕΡΕΥΝΕΙΣΤΕ.
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΒΙΝΤΕΟ –ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΑΛΛΑ.
ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΣΩΣΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.
Η ΚΑΛΥΜΝΟΣ ΜΑΣ ΣΗΜΕΙΟΝ ΑΝΑΦΟΡΑΣ!!!

JOIN US ON FACEBOOK FOR DAILY UPDATES AND MORE

Alithiafm Rs

Προωθήστε κι εσείς τη σελίδα σας

Τελευταία Νέα - Ιστορικό